O meni

O meni

Previše puta zaboravljamo da smo mi glavni lik u sopstvenoj životnoj priči pa olako prepuštamo nekom drugom tu glavnu ulogu. Nije iznenajujuće onda da kada ta osoba nestane iz našeg života, mi se osećamo izgubljeno, napušteno, sopstvene vrednosti u našim očima nestaju jer smo te vrednosti gradili na mišljenju te druge osobe.

Odnosi nisu laki, puni su kompromisa, putem kojih se nekada dobija, nekada gubi. Ali kada dođe do tačke da više ni kompromisi ne pomažu i bez obzira koliko pokušavate, stvari i dalje idu pogrešnim tokom koji nije za vas više prihvatljiv, vreme je da takav odnos ispustite iz ruku. Ipak, to nekada nije lako, potrebno je vreme - dani, meseci, ponekad godina(e). Sve zavisi od toga na koga se možete osloniti. Mnogo puta se prijatelji i porodica nakon izvesnog vremena nažalost umore od vašeg konstantnog pričanja o toj ljubavi koju ste imali i zbog koje patite, ne shvatajući vašu potrebu da pričate o njoj iznova i iznova. Zato sam ja ovde.

Moje ime je Snežana Molnar. Ja sam psihoterapeut, životni trener i savetnik/mentor za lakse prevazilaženje perioda nakon prekida ljubavne veze/braka. Kroz svoj život sam pomogla mnoštvu ljudi da prođu kroz taj najbolniji period u životu – gubitak voljene osobe, mislivši kako više nikada neće voleti. Ali postoji svetlo na kraju tunela, i iako je put ka njoj bolna, uz moju pomoć, polako ćete naučiti da ponovo stanete na noge i pridobijete nazad glavnu ulogu u svom životu, ulogu koja vam je data rođenjem.

 

Šta očekivati na našim susretima?
Prvih nekoliko susreta će se fokusirati na istoriju bivše ljubavne veze i vaš pogled na nju. Osećajte se slobodnom da opišete sve emocije i poteškoće koje ste doživeli. Uvek imajte u vidu da ste na sigurnom mestu da to uradite. Ja ću vas voditi i biti vaša podrška u procesu oporavka. Kasnije na našim susretima, naučićete kako da se efikasno nosite sa teškim emocijama, pomirite se sa krajem veze i prihvatite svoju novostečenu nezavisnost i samodovoljnost.

Neka naš put ka vašem blagostanju započne!